TiPS B2 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Vantaan Tikkurila ja pelattava sarja B2. Joukkueeseen kuuluu 29 jäsentä ja kalenterissa on 35 tulevaa treeniä tai peliä.

Tikkurilan Palloseuran poikien B2-joukkue ottaa jalkapallosta innostuneita pelaajia joukkueeseen.
Perustaidot pitää olla hallussa. Ilmoittaudu sähköpostilla toniaslamaa(miuku)hotmail(piste)com. Lisätietoja toiminnastamme www.tikkurilanpalloseura.fi -joukkue B2

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
TiPS B2: kokoonpano